Tijdelijke klantactie: schrijf een review en win € 100

Aug 28, 2023

Bij FileCap is het onze missie om jou de beste ervaring te bieden op het gebied van veilig mailen en eenvoudige bestandsoverdracht. Jouw steun en feedback zijn van onschatbare waarde voor ons. In deze blog delen we daarom we een speciale loyaliteitsactie voor bestaande FileCap klanten.

Om te beginnen vragen we je onderdeel te worden van onze groeiende online community door onze LinkedIn pagina te volgen. Dit is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates, tips en nieuws over e-mailbeveiliging en bestanden delen. Maar je kunt ons als klant ook nog op een andere manier helpen…

We horen namelijk ook graag jouw mening over FileCap. Daarom nodigen we je uit een Google Review achter te laten. Jouw feedback helpt onze dienstverlening verder te verbeteren en anderen te helpen bij het ontdekken van de voordelen van FileCap.

Onder degenen die een review plaatsen én onze LinkedIn pagina volgen, verloten we een waardebon van 100 euro, te besteden bij Coolblue of Amazon. Help je ons mee? Deze actie loopt t/m 31 oktober 2023. Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.

Review ons