FileCap partner worden?

Als FileCap partner is het mogelijk om als MSP al je klanten te beheren vanuit de Cloud Console. Ook kan je FileCap reseller worden als je geen MSP bent.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor

Alles in eigen controle

FileCap MSP

Het FileCap MSP portaal is eenvoudig in gebruik en hiermee kan je snel klanten registreren en voorzien van testlicenties of eventueel omzetten naar een betaalde licentie. Je hebt zelf controle over de klanten en licenties, start zelf trials en regelt de configuratie. Daarnaast is het de ideale plek om het overzicht te houden op je actieve klanten en hun licenties.

Meld je aan als partner

FileCap beheerdersportaal

Het FileCap beheerders portaal is eenvoudig en snel te configureren. Met het beheerders portaal configureer je de FileCap-apps, add-ins, web portal en server. Je stelt de huisstijl in, bepaalt de verificatieopties en stelt de overige opties in. Het dashboard en de logging geven je alle informatie over het dagelijkse en historische gebruik van de FileCap oplossing.

Meld je aan als partner
enkele partners van filecap zijn

Mogelijkheden

Wat kun je als Filecap partner?

Eenvoudig licentiebeheer

Start zelf je testlicenties voor je prospects en zet deze om naar een betaalde licentie als het een klant wordt. Meer gebruikers? Tussentijds makkelijk upgraden met licentiebeheer van FileCap.

Alle features van FileCap

MSP / partner dashboard

Vanuit het dashboard kan je eenvoudig doorklikken naar de verschillende klantomgevingen, instellingen wijzigen en je klanten ondersteunen.

Bekijk dashboard

Private hosted

Het FileCap Platform kan in je eigen datacentrum worden geplaatst waarbij je zelf je klanten kunt hosten. Heb je je klanten ondergebracht in je eigen cloud-omgeving, dan kan je FileCap er bij aanbieden.

Vraag demo aan

Eigen huisstijl

Laat je klanten hun eigen identiteit behouden door hun logo, achtergrond en kleurstelling in te stellen. Je stelt dit snel en makkelijk in per klantomgeving.

Bekijk voorbeelden

Blije klanten

Pro-Install is een gewaardeerde IT-partner in het MKB, en juist in dit segment wordt veel IT-beheer en onderhoud uitbesteed. Daarom biedt Pro-Install FileCap op twee manieren aan. Van der Gouw: “FileCap is een product dat je op je eigen server installeert, maar veel MKB-ers werken in de cloud en hebben geen server staan. Dat is geen probleem, want wij bieden FileCap ook als een service aan. Wij regelen de hosting en zorgen voor de licentiestructuur, en de klant is blij dat we alles uit handen nemen en dat ze toch gebruik kunnen maken van een veilige share-dienst die voldoet aan wet- en regelgeving. Bij klanten die wat groter zijn, en wel voldoende bandbreedte en een server in huis hebben, implementeren we FileCap zodat het on premise draait.”

Robbert van der Gouw

Directeur Pro-Install

“Ook klanten die geen eigen serveromgeving hebben, kunnen bij ComPromise Domino terecht. Normaal gesproken installeren we de FileCap server in de omgeving van de klant. Maar we werken ook voor bedrijven die hun IT outsourcen en gebruik maken van onze cloudservers. Dankzij het MSP-model van FileCap zullen we binnenkort FileCap op onze cloudservers installeren, zodat er meerdere partijen gebruik van kunnen maken. Omdat we samenwerken met datacenters die ISO gecertificeerd zijn, en zelf ook voldoen aan de normen van ISO27001:2013, ISO 9001:2015 en NEN7510:2011, weten klanten dat ze op dit vlak compliant zijn. We verwachten dat deze veilige dienst niet alleen succesvol zal zijn bij onze bestaande klanten, maar ons ook in contact brengt met nieuwe, interessante prospects.”

Maurice de Wit

Teamleider Sales

Klanten van Xantion hebben gemiddeld tussen de 20 en 250 werkplekken en gebruiken FileCap om verschillende soorten informatie te versturen. “Natuurlijk denk je bij privacygevoelige informatie direct aan zorginstellingen en dat klopt, die gebruiken FileCap veel,” vertelt Oelen. “Maar we hebben ook accountantskantoren en een pensioenadviseur die hun bestanden met encryptie via FileCap versturen. Er is zelfs een makelaarskantoor dat geen risico op een AVG-boete wil lopen en dus met FileCap mailt.” Xantion biedt FileCap op twee manieren aan. De FileCap server kan op de server van een bedrijf geïnstalleerd worden, dan draait het lokaal. Klanten kunnen er ook voor kiezen om FileCap asa-service te gebruiken, en betalen dan per maand vast bedrag voor het gebruik van de Xantion dienst ‘het veilig versturen van bijlagen’. Oelen: “Beide situaties werken prima. Nadat we FileCap hebben geïnstalleerd, kunnen klanten er direct mee aan de slag. Net zo makkelijk als water uit de kraan. Vervolgens horen we er bijna nooit iets over. Geen opmerkingen of klachten: dat betekent voor alle partijen goed nieuws.“

Peter Oelen

Operationeel directeur Xantion

Veelgestelde vragen

Kan ik ook grote bestanden versturen met FileCap?

Jazeker, er zijn geen "limieten" met FileCap, dus bestanden van 10Gb zijn geen probleem

Scant FileCap op virussen?

Ja, FileCap heeft een antivirus engine aan boord die controleert op virussen

Kan ik met FileCap ook veilig bestanden ontvangen?

Dit kan heel eenvoudig via onze "uitnodiging" functie binnen FileCap

Heeft FileCap certificeringen?

Ja, FileCap heeft de ISO27001 certificering

Voldoet FileCap aan de AVG wetgeving?

Ja, FileCap is "de" oplossing om hieraan te voldoen. De cloud-omgeving bevindt zich altijd binnen Europa.

Over FileCap

FileCap is er voor elke reseller of MSP. We hanteren geen minimale afname of opstartkosten. Het platform wordt kosteloos beschikbaar gesteld en je kan direct aan de slag.

Meer over ons

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode