Public invitations: simpel en veilig bestanden en berichten ontvangen

Met public invitations van FileCap kan een bedrijf eenvoudig op zijn website of social media links plaatsen waarmee veilig bestanden en berichten kunnen worden verzonden naar een vooraf ingesteld e-mail adres.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
FileCap public invites uitnodigingen versturen

Bestanden en berichten ontvangen

FileCap's "Public Invitations" biedt bedrijven een unieke en veilige manier om bestanden te ontvangen via hun websites of social media. Deze uitnodigingen worden gegenereerd door FileCap en bestaan uit unieke links die eenvoudig op websites geplaatst kunnen worden. Dit is ideaal voor het ontvangen van grote en gevoelige bestanden zoals CV's, persoonlijke documenten, foto's, video's en meer.

Zodra iemand gebruik maakt van een link, dan kan direct een bericht worden geschreven en bestanden worden verstuurd. Het bericht wordt versleuteld verzonden naar het vooraf ingestelde e-mailadres. Via deze e-mail kan de medewerker van de organisatie de bestanden downloaden en het bericht lezen via de FileCap-portal. Dit maakt het bijvoorbeeld handig voor uitzendbureau's en recruiters om veilig CV's en persoonlijke gegevens te ontvangen, voor advocaten en notarissen om stukken en documenten te ontvangen. Maar ook voor technische tekenbureau's om CAD-tekeningen en bouwplannen te ontvangen, of voor grafische vormgevers en drukkerijen om grote bestanden en video's te ontvangen.

Extra veilig

Een van de grootste voordelen van public invitations is de mogelijkheid om per unieke link een standaard verificatiemethode toe te kennen. Dit kan bijvoorbeeld een SMS-verificatie, e-mail toegangscode of wachtwoord zijn, wat een extra beveiligingslaag toevoegt aan het proces. Ook is het mogelijk om verplichte registratie in te stellen voor verzenders om spam en misbruik te voorkomen.

Verificatie toevoegen en display name opgeven

Een ander bijkomend voordeel van de public invitations is dat er gebruik wordt gemaakt van een "Display name" per unieke link. Hierdoor is het e-mailadres van de ontvanger niet zichtbaar voor de verzender. Per unieke link kan een ontvangend e-mailadres worden opgegeven. Bijvoorbeeld: hr@bedrijf.com voor uitzendbureau's, tekeningen@bedrijf.com voor technische tekenbureau's, of design@bedrijf.com voor grafische vormgevers. Hierdoor kunnen de bestanden eenvoudig bij de juiste afdeling of persoon terechtkomen.

Er is geen limiet aan het aantal unieke links die gegenereerd kunnen worden en de links kunnen worden gemaakt met een groepsmailbox als ontvanger of naar een persoonlijk e-mailadres.

Kortom, vraag relaties of klanten op een eenvoudige wijze om veilig berichten of bestanden naar jou te sturen met behulp van FileCap's public invitations. Klanten komen terecht op de volledig in je huisstijl gebrachte webportal en kunnen direct beginnen met het bericht schrijven of de bestanden toevoegen. Simpel, snel en veilig!

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
FileCap is geschikt voor iedere branche

FileCap voor allerlei branches

FileCap wordt gebruikt door allerlei bedrijven en instellingen. Gemeenten, advocatenkantoren, accountants, tekenbureau's, verzekeraars en woningcorporaties. Bekijk onze referenties:

Referenties
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode