FileCap voor accountants, belastingadviseurs en administratiekantoren

Eenvoudig financiële stukken, jaarrekeningen, salarisinformatie en belastingstukken versturen en ontvangen? Geef klanten een veilige plek voor het aanleveren van de stukken en stuur zelf veilig alle documenten en stukken naar klanten toe via FileCap.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
FileCap voor accountants, belastingadviseurs en administratiekantoren

FileCap voor jaarstukken

Administratiekantoren, belastingadviseurs en accountants verwerken dagelijks gevoelige financiële gegevens van klanten. Het is dan ook van groot belang dat gegevens veilig worden overgedragen en opgeslagen. Met groeiende cyberdreigingen en strengere wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, is het zaak om de juiste maatregelen te nemen om de veiligheid van gegevens te waarborgen.

Nederlandse oplossing, dus volgens de AVG

FileCap biedt een veilige oplossing voor bestandsoverdracht die specifiek is ontworpen voor belastingadviseurs, administratiekantoren en accountants. Het aanleveren van bijvoorbeeld jaarcijfers, belastingaangiftes en financiële rapportages en alle benodigde informatie hieromtrent, kan veilig worden gefaciliteerd vanuit de FileCap-portal. Jouw medewerkers kunnen met FileCap eenvoudig klanten een uitnodiging sturen voor het veilig aanleveren van de benodigde informatie. Je klanten komen daarmee direct op jouw eigen FileCap-omgeving, die is opgemaakt in je kenmerkende (unieke) huisstijl, en de benodigde bestanden kunnen direct worden geüpload.

FileCap is een Nederlandse software-oplossing die sinds 2012 voor bedrijven beschikbaar is. De oplossing is vergelijkbaar met WeTransfer, maar dan veilig en conform de GDPR / AVG wet- en regelgeving, met controle over uw eigen data en met nog veel meer opties en mogelijkheden zoals add-ins in Outlook en een uitgebreide API.

Veilig

Omdat er meerdere verificatieopties beschikbaar zijn, kunnen jouw klanten ook veilig en eenvoudig hun informatie omtrent bijvoorbeeld personeelsadministratie met je delen. Voor degelijke stukken maak je met FileCap gebruik van 2-factor verificatie, bijvoorbeeld door een combinatie van een toegangscode per e-mail en daarna een code via SMS.

Ook kunnen jouw collega's via de portal of vanuit Outlook en Office 365, met behulp van de add-ins, snel en veilig documenten, jaarcijfers, rapporten en financiële informatie versturen naar klanten. De klanten ontvangen netjes een e-mail, ook weer in jouw huisstijl en met logo en kleurstelling, met daarin een knop die verwijst naar jullie eigen FileCap-portal. Zodra een klant het bericht heeft gelezen, ontvang je een bevestiging. Heeft een klant een bestand gedownload, dan ontvangt de verzender een bevestiging. Heeft iemand per ongeluk de verkeerde bestanden naar iemand gestuurd of een verkeerde ontvanger gekozen? Geen probleem, de verzender kan direct het bericht en de bestanden intrekken. Wel zo veilig!

Jouw klanten krijgen een vertrouwd gevoel bij het inzetten van FileCap: het is veilig, het past helemaal binnen de huisstijl van de organisatie en het is volledig AVG-proof.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
Start nu een proefperiode FileCap

FileCap voor administratiekantoren

Allerlei administratiekantoren, belastingadviseurs en accountants maken al gebruik van FileCap. Zelf eens testen met FileCap? Vraag de gratis trial aan.

Proefperiode starten
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode