Eenvoudig en veilig grote bestanden versturen

Verstuur en ontvang in een paar simpele klikken veilige e-mails met (grote) bestanden. Door onze beveiligingsmethoden is jouw data altijd veilig.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
FileCap gebruiken voor het eenvoudig en veilig versturen van grote bestanden

Veilig, simpel en snel grote bestanden versturen

Wil jij veilig grote bestanden versturen? Met FileCap is veilig bestanden versturen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zowel in Outlook als in Office 365 en Outlook Online kun je bijlagen gewoon toevoegen aan de FileCap add-in door ze er naartoe te slepen vanuit de Windows Verkenner of MacOS Finder. Ook kan je vanuit de add-in browsen naar de bestanden die je wilt versturen.

Extra controle bij verzenden

FileCap voert een controle uit voordat het bericht wordt verzonden. Als je per ongeluk (te grote) bestanden aan de e-mail hebt toegevoegd (zonder onze plug-in), dan zal FileCap deze proberen te alsnog via de veiligere manier te vesturen. Lukt dit niet, dan krijg je vanzelf de vraag om dit zelf nog even te doen voordat het bericht wordt verzonden.

Grote bestanden via de FileCap portal

Werk je met de FileCap portal, dan kun je heel eenvoudig bestanden slepen vanuit de Windows Verkenner of MacOS Finder apps naar het browser venster. Ook kan je zelf de (grote) bestanden toevoegen door in deze omgeving op het plus-icoontje te klikken.

Extra veiligheid en opties

FileCap scant bestanden en bijlagen op virussen en controleert of de bestandstypen en bestanden met een bepaalde extensie door de beheerder van de organisatie zijn toegestaan. Vaak worden uitvoerbare of ingepakte bestanden (.exe, .com, .bat, .zip) tegengehouden, omdat deze een risico met zich meebrengen voor de ontvangers.

Daarnaast heb je als gebruiker de mogelijkheid, als de beheerder dit toestaat, de levensduur van het bericht (en daarmee de bijlagen) aan te passen. Ook kun je bepalen hoe vaak een bepaalde bijlage mag worden gedownload door een ontvanger. Je kunt natuurlijk ook alles ongewijzigd laten!

Kortom, met FileCap kun je veilig grote bestanden versturen, met de controle en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Probeer het vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van FileCap voor veilige bestandsoverdracht.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
FileCap gebruiken voor het eenvoudig en veilig versturen van grote bestanden

Vele mogelijkheden met e-mail en grote bestanden

FileCap kent nog veel meer features. Je kunt veilig mailen en (grote) bestanden veilig ontvangen en uitgaande berichten checken op gevoelige informatie via Business Rules. Meer weten?

Klik hier!
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode