MSP Partner Dashboard

Implementeer en beheer je FileCap klanten met een paar klikken! Via ons management dashboard is het mogelijk om eenvoudig je klanten te voorzien van een FileCap omgeving, direct een test te starten, of omzetten naar een volledige licentie. In deze multitenant omgeving heb je zelf de volledige regie over je klanten & licenties.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
MSP Partner dashboard binnen FileCap

FileCap aanbieden als eigen dienst bij je klanten?

Voor iedere Managed Service Provider (MSP) is het multi-tenant Managed Service Platform van FileCap van grote toegevoegde waarde voor het dienstenaanbod. In combinatie met het verdienstelijke FileCap partnerprogramma bied jij, als Managed Service Provider, met dit platform op snelle en veilige wijze een FileCap oplossing gehost vanuit jouw eigen omgeving en voorzien van veel reseller- en gebruikerscomfort. Ideaal dus voor eindklanten die FileCap in hun organisatie willen gebruiken, maar zelf niet de beschikking hebben over de benodigde infrastructuur.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
Word nu partner van FileCap

FileCap voor MSP Partners

Word ook FileCap partner en profiteer van ons flexibele MSP-platform en goede marges. AVG-proof en conform ISO27001.

Homepage
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode