Veilige en betrouwbare document transfer

Bescherm je gevoelige data met Filecap, je partner voor veilige document transfer.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
Document transfer

Veilige document transfer


In het huidige digitale landschap is de beveiliging van gevoelige data cruciaal voor organisaties van alle groottes. Of het nu gaat om vertrouwelijke bedrijfsinformatie, klantgegevens of intellectueel eigendom, een veilige document transfer is essentieel voor het waarborgen van de continuïteit en reputatie van je organisatie.

Een goede oplossing voor documentuitwisseling hoeft niet ingewikkeld te zijn. FileCap is een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee je digitale post aangetekend verstuurt, waarbij je zelf de gewenste authenticatiemethode voor het bekijken ervan en geldigheidsduur opgeeft. Je e-mails en documenten worden digitaal beveiligd en zijn rechtsgeldig, dit op een efficiënte en kosteneffectieve manier, ongeacht de omvang van je bestanden.

Waarom FileCap gebruiken voor document transfer?

 1. Veiligheid boven alles
  Wanneer je bestanden deelt, is het essentieel om ervoor te zorgen dat dit veilig gebeurt. Met FileCap kunt je er zeker van zijn dat de bestanden die je stuurt op je server of in de cloud beschermd zijn. FileCap maakt gebruik van geavanceerde AES 256-bit encryptietechnologie om bestanden te versleutelen, zodat alleen de beoogde ontvanger(s) erbij kunnen. Dit betekent dat zelfs als bestanden worden onderschept, ze volledig onleesbaar zijn voor onbevoegde personen. Met 256-bit encryptie kiest FileCap voor hetzelfde niveau beveiliging als bijvoorbeeld de Amerikaanse overheid gebruikt en kun je dus vertrouwen op een zeer hoge graad security bij je document transfer.

 1. Gecontroleerde toegang en machtigingen
  Een ander belangrijk aspect van veilige document transfer is het kunnen beheren van toegang en machtigingen. Met FileCap kun je zowel als gebruiker en als beheerder precies bepalen wie de bestanden kunnen bekijken en bewerken. Dit leidt ertoe dat alleen de juiste personen toegang hebben tot de bestanden die ze nodig hebben, waardoor het risico op ongeautoriseerde toegang aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien kun je in FileCap ook een maximale bewaartermijn (tot maximaal 999 dagen) opgeven.

 1. Bescherming tegen datalekken
  Datalekken kunnen verwoestende gevolgen hebben, zowel voor individuen als voor bedrijven. Zo kunnen hackers met gegevens aan de haal gaan en/of kan de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens een hoge boete opleggen.
  Met FileCap hoef je je zich geen zorgen te maken over het risico van datalekken tijdens de document transfer. FileCap stelt organisaties in staat om controle te behouden over uw bestanden, zelfs nadat ze zijn verzonden. Jij kunt onder andere bepalen hoe lang de bestanden beschikbaar blijven voor de ontvanger en hoe vaak downloads mogen plaatsvinden. Dit helpt om gegevens te beschermen en te voorkomen dat data in verkeerde handen vallen.

 1. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  Naast veiligheid en privacy is het belangrijk dat een bestandsdeelsysteem ook eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. FileCap begrijpt dit en biedt gebruikers een nette plug-in of webportal met intuïtieve gebruikersinterface, die gemakkelijk te navigeren is. Het uploaden en delen van bestanden is een eenvoudig proces en gebruikers hebben geen uitgebreide technische kennis nodig om het systeem te gebruiken. Dit maakt FileCap een ideale oplossing voor zowel individuen als bedrijven die op zoek zijn naar een veilige en gebruiksvriendelijke document transfer.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
Probeer FileCap nu vrijblijvend voor 30 dagen op proef

FileCap: Meer dan software

Ervaar het gemak en de veiligheid van Filecap en begin vandaag nog met het veilig delen van je belangrijke documenten. Maak gebruik van onze gratis proefversie om kennis te maken met de functies en voordelen van FileCap.

Probeer FileCap nu
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode