FileCap: Een veilig WeTransfer alternatief

Ben je op zoek naar een betrouwbaar alternatief voor WeTransfer? Zoek niet verder! FileCap is dé oplossing voor iedereen die waarde hecht aan veilige en efficiënte bestandsoverdracht, zonder de beperkingen die je misschien bent tegengekomen bij WeTransfer.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
FileCap als WeTransfer alternatief om te vervangen

WeTransfer is een gerespecteerde speler is op het gebied van bestandsoverdracht. Met een aantrekkelijk ontwerp en een gebruiksvriendelijke interface heeft WeTransfer zijn naam gevestigd als een handig platform voor algemene bestandsuitwisseling. De eenvoudige benadering van bestandsoverdracht van WeTransfer doet het lijken alsof de tooling perfect geschikt is voor zakelijke toepassingen.

Voor Nederlandse bedrijven kent WeTransfer echter een aantal belangrijke nadelen. Het programma maakt namelijk gebruik van servers over de hele wereld, wat in strijd kan zijn met bedrijfspolicies en de AVG-regelgeving in Nederland. Ook is WeTransfer beperkt in mogelijkheden als je grote bestanden wilt versturen.

Waarom FileCap een superieur alternatief is voor WeTransfer

  1. FileCap add-in voor Outlook: verbeterde integratie

FileCap biedt met een add-in naadloze integratie met Microsoft Outlook, terwijl WeTransfer enkel toegankelijk is via een webbrowser. Met FileCap binnen Outlook is het verzenden van gevoelige bestanden niet alleen super eenvoudig, maar ook veilig. Je kunt vertrouwelijke documenten rechtstreeks vanuit je vertrouwde e-mailclient verzenden, zonder zorgen over onveilige downloadlinks. FileCap's combinatie van gebruiksgemak en de kracht van Outlook verbetert niet alleen je productiviteit, maar beschermt ook je gegevens op een niveau dat WeTransfer niet kan evenaren.

  1. Veilige gegevensverwerking binnen Europa

WeTransfer maakt gebruik van servers over de hele wereld, wat AVG/GDPR-regelgeving voor Europese bedrijven kan schenden. FileCap zorgt ervoor dat je bestanden veilig binnen Europa worden verwerkt en daar altijd blijven;in volledige overeenstemming met de AVG/GDPR-regelgeving.

  1. Onbeperkte bestandsgrootte

Terwijl WeTransfer Pro-gebruikers beperkt zijn tot 200 GB, biedt FileCap de vrijheid om bestanden tot wel 5 TB te verzenden. Dat betekent dat je met FileCap:

  • Meer dan 1.000 DVD's kunt verzenden.
  • Meer dan 2.400 uur aan Full HD video kunt delen.
  • Meer dan 1.000.000 foto's van 12MP kunt overdragen.
  • Meer dan 30 miljoen Office-documenten kunt versturen.

  1. Grotere bestanden ontvangen

WeTransfer legt niet alleen beperkingen op aan het verzenden van grote bestanden, maar ook aan het ontvangen ervan. Je kunt maximaal 200 GB ontvangen met WeTransfer. FileCap biedt daarentegen de flexibiliteit om tot 5 TB te ontvangen.

  1. Geavanceerde veiligheidsmaatregelen

Bij FileCap heb je als beheerder volledige controle over je bestanden. Dit omvat keuzes zoals verificatiemethoden, de duur van beschikbaarheid van bijlagen, notificaties voor gebruikers, beschikbare plug-ins, disclaimers, teksten voor notificaties en het instellen van zakelijke regels om datalekken te voorkomen. Bovendien kun je bij FileCap bestanden intrekken, wat de kans op datalekken minimaliseert.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar, AVG-conform alternatief voor WeTransfer, dan is FileCap de juiste keuze. Profiteer van veilige, snelle en efficiënte bestandsoverdracht binnen Europa en vergeet de zorgen over de privacy van je gegevens.

Neem contact met ons op en ontdek vandaag nog wat FileCap voor jouw organisatie kan betekenen!

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
Probeer FileCap uit als WeTransfer alternatief

Ontdek het verschil

De dagen van onzekerheid bij het delen van gevoelige informatie via WeTransfer zijn voorbij! Met FileCap geniet je van ongeëvenaarde gegevensbeveiliging en privacybescherming. Profiteer van onze gratis 30-daagse proefperiode en ervaar zelf hoe FileCap jouw organisatie kan transformeren. Organisatie- en klantgegevens verdienen de best mogelijke bescherming; zet met FileCap de eerste stap naar een veiligere toekomst voor data.

Probeer FileCap gratis
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode