FileCap: Het alternatief voor Smartlockr

Ben je op zoek naar een alternatief voor Smartlockr dat eenvoudig, volledig en kostenefficiënt is? Ontdek FileCap - dé keuze voor organisaties die behoefte hebben aan een alles-in-één oplossing voor veilig bestanden delen en e-mailen, zonder verborgen kosten.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
Smartlockr alternatief

Waarom FileCap de slimme keuze is voor jou

Bij FileCap begrijpen we dat organisaties op zoek zijn naar een complete, kostenefficiënte oplossing voor hun beveiligingsbehoeften. Onze benadering is gebaseerd op duidelijkheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Hier is waarom FileCap beter is dan Smartlockr:

  • Alles-in-één: In tegenstelling tot Smartlockr hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor specifieke functies. Bij FileCap is alles inbegrepen, altijd.
  • Flexibiliteit: Je hebt de keuze om FileCap aan te passen aan jouw specifieke behoeften, of je nu bestanden wilt delen of versleutelde e-mails wilt versturen.
  • Geen Windows server vereist: Met FileCap kun je genieten van on-premise beveiliging zonder de noodzaak van een Windows Server.
  • Huisstijl: Waar je met Smartlocker enkel een logo kan uploaden voor de upload portal, kan je bij FileCap een mooie achtergrond kiezen, je logo plaatsen en de kleuren van je huisstijl toepassen in alle onderdelen van FileCap.

Stap over op FileCap en vereenvoudig jouw beveiligingsbehoeften Maak vandaag nog de overstap naar FileCap en ervaar de voordelen van onze alles-in-één oplossing voor veilig bestanden delen en e-mailen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij elke stap van de overstap.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
Alternatief voor Smartlocker

Vergelijk zelf!

Waarom meer betalen voor losse functies als je bij FileCap alles in één pakket krijgt? Probeer FileCap nu gratis of vraag een online demo aan en ontdek hoe FileCap jouw organisatie kan ondersteunen in een veilige en kostenefficiënte beveiligingsaanpak.

Vraag proefversie aan
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode