FileCap: Een voordelig Zivver alternatief

Ben je op zoek naar een Zivver alternatief dat niet alleen aanpasbaar is aan jouw huisstijl, maar ook eenvoudig, kostenefficiënt en flexibel is? FileCap biedt de perfecte oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om veilig bestanden te delen en e-mails te versturen, zonder gedoe en onnodige meldingen.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
Zivver alternatief

Waarom FileCap de slimme keuze is als Zivver alternatief

FileCap begrijpt de behoeften van moderne organisaties en biedt een oplossing die zich aanpast aan jouw eisen:

  1. Aanpasbaar aan jouw huisstijl: FileCap begrijpt het belang van merkconsistentie. Je kunt FileCap volledig aanpassen aan jouw huisstijl, met een eigen achtergrond, kleurenschema en logo. Zo behoud je een professionele uitstraling.
  2. On premise optie: Bij FileCap kun je kiezen voor een on-premise installatie, wat betekent dat je volledige controle hebt over je gegevens en geen zaden hoeft te maken over cloudbeveiliging.
  3. Eenvoudig en snel grote bestanden versturen: Of je nu snel en eenvoudig grote bestanden wilt e-mailen zonder extra beveiliging, of als je de hoogste mate van veiligheid nodig hebt, FileCap past zich aan jouw behoeften aan.
  4. Transparant prijsmodel: FileCap maakt het eenvoudig met een alles-in-één prijs. Geen gedoe met extra kosten voor specifieke functies, en het is ook nog voordeliger dan Zivver.
  5. Geen overdaad aan meldingen en pop-ups: In tegenstelling tot Zivver, waar klanten klagen over de overvloed aan meldingen, pop-ups en opvallende kleuren die medewerkers afleiden, biedt FileCap een gebruiksvriendelijke interface zonder storende elementen.

Stap over op FileCap en bespaar

Ben jij op zoek naar een eenvoudig, veilig en gebruiksvriendelijk Zivver alternatief? Maak vandaag nog de overstap naar FileCap en ontdek hoe onze aanpasbare, kostenefficiënte en veelzijdige oplossing je kan helpen bij veilig bestanden delen en e-mailen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van de overstap.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
FileCap vervangt Zivver

Zivver zonder complexiteit: FileCap

Waarom meer betalen voor complexe en dure alternatieven zoals Zivver? Probeer FileCap nu volledig vrijblijvend of vraag eenvoudig een live online demo aan.

Probeer gratis en vergelijk
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode