Over FileCap

Van grote bijlagen naar veilig e-mailen

Wat ooit is begonnen als in-house file transfer oplossing is nu uitgegroeid tot een volwaardig ecosysteem om veilig e-mails en bestanden uit te wisselen.

De geschiedenis van FileCap

In 2009 werd de roep om het zakelijk veilig versturen van grote bestanden steeds groter. Cloud was toen nog niet wat het nu wel is en bedrijven wilden liever geen bestanden via de cloud delen of versturen. FileCap bood hiervoor een oplossing waarbij de verstuurde bestanden versleuteld op de server binnen het eigen netwerk bleven.

Nadat FileCap met de web portal was gestart volgde al snel de integratie met Outlook middels een add-in. Met deze integratie, die gebouwd was om gebruikers zo min mogelijk te verstoren bij hun werkproces, werd het heel eenvoudig om grote bijlagen automatisch te versturen.

FileCap evolueerde de jaren daarna met allerlei unieke features en werden de functionaliteiten uitgebreid met de mogelijkheid de gehele e-mail te versleutelen. Ook kwam er een add-in bij voor Office 365 en apps voor iOS en Android.

Tegenwoordig is de cloud een standaard platform geworden waarop software snel, eenvoudig en schaalbaar kan worden aangeboden dus ook FileCap is ondertussen beschikbaar als cloud-versie en is er een speciale MSP platform.

Principes

Hier staan wij voor

Nederlandstalige ondersteuning

Wij vinden goede support heel erg belangrijk en daarom hebben wij maar één support-team. Geen 1e- of 2e-lijns ondersteuning maar direct geholpen worden, in het Nederlands.

Support

Veiligheid en gebruiksgemak

Gebruik Outlook zoals je gewend bent maar nu met extra beveiligingsopties. Activeer de plugin, schrijf je bericht, voeg eventueel je bijlagen toe en verstuur. Veilig en simpel!

Product tour

Geen kleine lettertjes

Natuurlijk hebben we algemene (gebruiks-) voorwaarden maar we willen zo transparant mogelijk zijn: één prijs, alles inbegrepen (dus ook support, installatie en alle add-ins).

Prijzen
FileCap team

Wij staan voor je klaar

Marlon Leerkotte

Support

Robin Mulderij

Support

Peter Vrieling

Developer

Stefan van Leuveren

Senior Developer

Leon Groeneveld

Sales

Thomas Calf

Accountmanager

FileCap is onderdeel van Contec B.V.

Contec BV is de bedenker en maker van de FileCap oplossing. Van oudsher is Contec een Value Added Distributeur van software oplossingen in de BeNeLux. Met een team van ontwikkelaars en een supportafdeling van goed opgeleide professionals, werken we elke dag aan het nog beter maken van FileCap en het goed ondersteunen van onze klanten en partners.

Over FileCap

FileCap is een Nederlands software-oplossing van Contec BV, voldoet aan de AVG wetgeving en is ISO27001 gecertificeerd.

Meer over ons

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode