Over FileCap

Van grote bijlagen naar veilig e-mailen

Wat ooit begon als in-house file transfer oplossing, is nu uitgegroeid tot een volwaardig ecosysteem om veilig e-mails en bestanden uit te wisselen.

De geschiedenis van FileCap

In 2009 werd de roep om het zakelijk veilig versturen van grote bestanden steeds groter. Cloud was toen nog niet wat het nu wel is en bedrijven wilden liever geen bestanden via de cloud delen of versturen. FileCap bood hiervoor een oplossing waarbij de verstuurde bestanden versleuteld op de server binnen het eigen netwerk bleven.

Nadat FileCap met de webportal was gestart, volgde al snel de integratie met Outlook via een add-in. Met deze integratie, die gebouwd was om gebruikers zo min mogelijk te verstoren in het werkproces, werd het heel eenvoudig om grote bijlagen automatisch te versturen.

FileCap evolueerde de jaren daarna met allerlei unieke features. Ook werden de functionaliteiten uitgebreid met de mogelijkheid de gehele e-mail te versleutelen. Daarnaast kwam er een add-in bij voor Office 365 en werd ondersteuning voor iOS en Android toegevoegd.

Tegenwoordig is de cloud een standaard platform geworden waarop software snel, eenvoudig en schaalbaar kan worden aangeboden. Ook FileCap is ondertussen beschikbaar als cloud-versie en bieden we Managed Service Providers een speciaal MSP-platform. FileCap is op alle moderne browsers beschikbaar, inclusief browsers op smartphones en tablets.

Principes

Hier staan wij voor

Nederlandse & Engelse ondersteuning

Wij vinden goede support heel erg belangrijk en daarom hebben wij maar één support-team. Geen 1e- of 2e-lijns ondersteuning maar direct geholpen worden, in het Nederlands en Engels.

Support
Support icoon icon FileCap IT

Veiligheid en gebruiksgemak

Gebruik Outlook zoals je gewend bent, maar voortaan met extra beveiligingsopties. Activeer de plug-in, schrijf je bericht, voeg eventueel je bijlagen toe en verstuur. Veilig en simpel!

Product tour
icon security beveiliging FileCap

Geen kleine lettertjes

Natuurlijk hebben we algemene (gebruiks-)voorwaarden, maar we willen zo transparant mogelijk zijn: één prijs, waarbij alles is inbegrepen (dus ook support, installatie en alle add-ins).

Prijzen
FileCap eye check
FileCap team

Wij staan voor je klaar

Stefan

Stefan

Senior Developer

Robin

Robin

Support

Marlon

Marlon

Support

Peter

Peter

Developer

FileCap is onderdeel van Contec B.V.

Contec BV is de bedenker en maker van de FileCap oplossing. Van oudsher is Contec een Value Added Distributeur van software oplossingen in de BeNeLux. Met een team van ontwikkelaars en een supportafdeling van goed opgeleide professionals, werken we elke dag aan het nog beter maken van FileCap en het goed ondersteunen van onze klanten en partners.

Uitlegsituatie FileCap Contec Enschede

Over FileCap

FileCap is een Nederlandse software-oplossing van Contec BV, voldoet aan de AVG wetgeving en is ISO 27001 gecertificeerd.

Meer over ons
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode