Optimaal beschermd met FileCap dankzij DLP Business Rules

In organisaties is het voorkomen van lekken van gegevens cruciaal. Bedrijfsgeheimen beschermen, privacy waarborgen en voldoen aan geldende wettelijke voorschriften zijn daarom veelvoorkomende redenen om Business Rules / Data Loss Prevention (DLP) technologie in te zetten. FileCap beschikt standaard over deze geavanceerde security-feature.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
DLP-beveiliging AI-art Dall-E

DLP is een geavanceerde technologie (ook bekend als Business Rules) die organisaties helpt bij het voorkomen van onbedoeld of kwaadwillend verlies van gevoelige informatie. Het is een proactieve benadering om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfsgegevens te waarborgen. Door DLP te gebruiken in combinatie met FileCap, ben je als organisatie in staat potentiële gegevenslekken te voorkomen.

Hoe werkt DLP?

Je hoopt niet dat het gebeurt, maar stel dat een collega per ongeluk een e-mail (bijlage) met gevoelige klantgegevens naar een verkeerd e-mailadres wil versturen. Of bewust gegevens probeert te lekken door (zonder FileCap) te mailen. Onze Business Rules-feature scant de inhoud van de e-mail, bijlagen en herkent dat in de mail en attachments vertrouwelijke, persoonsgevoelige of financiële informatie staat opgenomen, zoals BSN, IBAN of credit card gegevens.

Voordat het verzenden plaatsvindt, wordt de verzending geblokkeerd en verschijnt een waarschuwing om de medewerker te attenderen op de fout voordat de e-mail wordt verzonden. Door alsnog FileCap te gebruiken, kan de mail wel op een gecontroleerde en daarmee veilige manier de deur uit.

Naar wens in te stellen

Met FileCap kun je regels en beleidslijnen definiëren die specifiek zijn voor jouw organisatie en branche. Zo kun je als beheerder in onze Business Rules aangeven welke gegevenstypen niet via e-mail mogen worden gedeeld, zoals persoonlijk identificeerbare informatie (PII), creditcard info of bepaalde financiële cijfers. Deze flexibiliteit stelt de organisatie in staat om altijd te voldoen aan relevante wettelijke voorschriften en compliance-eisen.

Hoewel de behoefte aan DLP per beroepsgroep verschilt, is het voorkomen van gegevensverlies belangrijk in elke organisatie, ongeacht de sector. Iedere organisatie die waarde hecht aan de bescherming van vertrouwelijke informatie en het risico op gegevenslekken wil minimaliseren, profiteertvan de implementatie van DLP/Business Rules in oplossingen als FileCap.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
Probeer FileCap met DLP Business Rules

Probeer FileCap met DLP Business Rules

Kies Filecap voor een naadloze integratie van Business Rules en een veilige, efficiënte en compliant bestandsoverdracht. Probeer vandaag nog FileCap gratis uit en bescherm bedrijfsgegevens met FileCap's geavanceerde DLP-functionaliteit.

Test 30 dagen gratis
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode