Jouw alternatief voor Liquidfiles

Ontdek FileCap, de voorkeursoplossing voor organisaties die een alles-in-één benadering willen voor veilig bestanden delen en e-mailen. Met eenvoudige implementatie, uitgebreide functionaliteit en transparante kosten, biedt FileCap een betrouwbaar alternatief voor LiquidFiles.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
Liquidfiles alternatief

Waarom FileCap jouw slimme beveiligingsoplossing is


Bij FileCap begrijpen we dat organisaties behoefte hebben aan een complete en kostenefficiënte beveiligingsoplossing. Onze aanpak is gericht op duidelijkheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Redenen waarom FileCap de betere keuze is:

 • Microsoft Office Integration:
  LiquidFiles biedt geen ondersteuning voor Outlook Web, OWA, of Office365-clients. Dit is problematisch, aangezien Microsoft heeft aangekondigd te stoppen met VSTO-plugins. FileCap daarentegen biedt een plug-in voor Microsoft Outlook.
 • SaaS:
  In tegenstelling tot LiquidFiles is FileCap ook beschikbaar als SaaS-oplossing.
 • Gebruiksvriendelijkheid:
  FileCap is eenvoudig in te richten en te gebruiken. LiquidFiles daarentegen is niet geschikt voor bedrijven zonder een eigen systeembeheerder of netwerkbeheerder, omdat de installatie van LiquidFiles de nodige kennis en expertise vereist.
 • Business Rules:
  FileCap biedt geavanceerde Business Rules-functionaliteit waarmee datalekken kunnen worden voorkomen en gebruikers worden ondersteund bij het veilig e-mailen vanuit Outlook. Deze functionaliteit ontbreekt bij LiquidFiles.
 • Veelzijdige verificatie:
  FileCap biedt verschillende verificatiemogelijkheden, waaronder e-mail access code, wachtwoord, SMS en bedrijfswachtwoord, terwijl LiquidFiles beperkt is tot een code per e-mail.
 • Intrekken van berichten:
  Met FileCap kunt u berichten en bestanden intrekken, iets wat met LiquidFiles niet mogelijk is.
 • Branding:
  Voor het aanpassen van de branding in LiquidFiles is kennis van HTML/CSS en Javascript vereist. FileCap is daarentegen eenvoudig te bedienen en in te stellen zonder training. LiquidFiles biedt alleen de mogelijkheid om een logo in te stellen, terwijl FileCap uitgebreide mogelijkheden biedt om uw huisstijl door te voeren in de tooling.
 • Externe gebruikers:
  LiquidFiles biedt geen andere authenticatiemethoden voor externe gebruikers dan een code per e-mail en ondersteunt geen 2FA voor externe gebruikers. Dit is bij FileCap wel mogelijk.
 • GDPR:
  FileCap is een Europees bedrijf en voldoet aan de GDPR-vereisten, wat de zekerheid biedt dat uw gegevens volgens de Europese regelgeving worden beschermd.
 • Alles-in-één:
  FileCap brengt geen extra kosten in rekening voor specifieke functies. Bij FileCap is alles inbegrepen.


Maak de overstap naar FileCap en vereenvoudig je beveiligingsbehoeften. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze alles-in-één oplossing voor veilig bestanden delen en e-mailen. Ons deskundige team staat klaar om je bij elke stap van de overstap te ondersteunen.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
Probeer FileCap nu vrijblijvend voor 30 dagen op proef

FileCap: Meer dan software

Ervaar het gemak en de veiligheid van FileCap en begin vandaag nog met het veilig delen van uw belangrijke documenten via Outlook. Maak gebruik van onze gratis proefversie om kennis te maken met de functies en voordelen van FileCap.

Probeer FileCap nu
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode