Bestanden naar jezelf mailen via FileCap: efficiënt en veilig

Iedereen kent het wel: je hebt één of meerdere bestanden die je in de toekomst eenvoudig vanaf elk denkbare locatie wilt benaderen. Welke route kies je dan? Het kopiëren van bestanden naar jezelf via e-mail kan een handige oplossing zijn om een persoonlijk archief aan te leggen van zaken die je altijd bij de hand wilt hebben. Maar e-mail kent één grote beperking: je kunt slechts bestanden tot 20 megabyte bijvoegen. Daarnaast kennen mailboxen een beperkte capaciteit. FileCap kan de oplossing bieden!

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
FileCap bestanden versturen via een laptop

Het verzenden van grote bestanden via e-mail kan een uitdaging zijn, vooral als de bestandsgrootte de limieten van traditionele e-mailproviders overschrijdt. Door FileCap te gebruiken, kun je eenvoudig grote bestanden tot liefst 5 terabyte (!) naar jezelf mailen zonder je zorgen te hoeven maken over beperkingen. Andere voordelen van gebruik van FileCap om jezelf te mailen zijn:

  1. Veilige bestandsoverdracht: Het beveiligen van vertrouwelijke informatie is cruciaal, vooral wanneer je bestanden naar jezelf mailt. Van privéfoto’s of belangrijke documenten wil je niet hebben dat ze in handen van derden belanden. FileCap biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals end-to-end-encryptie en een beveiligde verbinding, om ervoor te zorgen dat je bestanden veilig zijn tijdens het verzendproces en ook in ruste veilig staan opgeslagen.
  2. Toegankelijkheid vanaf elk apparaat: Het opslaan van bestanden op je harde schijf of een usb-stick kan beperkingen met zich meebrengen met betrekking tot toegankelijkheid. Je moet zo’n (extern) medium immers wel bij je hebben. Met FileCap kun je bestanden naar jezelf mailen en ze vervolgens vanaf elk apparaat openen. Of je nu werkt op je computer, laptop, tablet of smartphone, je hebt altijd toegang tot je bestanden via FileCap. Dit maakt het gemakkelijk om je bestanden te raadplegen, waar je ook bent.
  3. Tot 999 dagen beschikbaar: In tegenstelling tot traditionele e-mailservices waar bestanden na een bepaalde tijd kunnen verlopen, biedt FileCap een bewaartermijn van 999 dagen. Dit betekent dat je bestanden veilig worden opgeslagen en gedurende een lange periode toegankelijk blijven. Of het nu gaat om het archiveren van belangrijke documenten als Excel files of het delen van langlopende projectbestanden met jezelf, FileCap zorgt ervoor dat je bestanden vanuit de cloud beschikbaar blijven wanneer je ze nodig hebt.

In meerdere scenario’s superhandig

Dit zijn enkele herkenbare situaties waarin het slim is jezelf te mailen:

  • Het delen van grote PowerPoint presentaties en/of Excel bestanden met jezelf voordat je een belangrijke bespreking hebt, zodat je ze direct kunt openen op de vergaderlocatie.
  • Het maken van een back-up van belangrijke bestanden en mappen voordat je een computerformat uitvoert of een apparaat ter reparatie verstuurt.
  • Het naar jezelf sturen van screenshots of URL’s van websites, zodat je deze op een andere locatie of ander moment eenvoudig weer kunt opvragen.
  • Het verzenden van bestanden naar jezelf voor toegang onderweg via een mobiel of laptop, zonder afhankelijk te zijn van het hebben van een sd-kaart of usb-stick.

Kortom, in uiteenlopende situaties staat FileCap staat voor je klaar. Met FileCap kun je gemakkelijk (meerdere) bestanden tot 5 terabyte naar jezelf mailen en ze vanaf elk apparaat openen. Probeer FileCap nu een maand gratis en ervaar de voordelen van probleemloze bestandsoverdracht.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven
Image by storyset on Freepik

Groot, groter, grootst!

FileCap maakt het mogelijk om bestanden van gigabytes of zelfs terabytes eenvoudig te versturen. Met encryptie! Ontdek de kracht van FileCap en vraag nu een trial aan.

Probeer FileCap nu gratis
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode