FileCap: Een voordelig Cryptshare alternatief

Ben je een huidige gebruiker van Cryptshare en ben je op zoek naar een betere, voordeligere en interessantere oplossing voor het veilig delen van bestanden? Dan ben je bij FileCap aan het juiste adres!

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor
Cryptshare alternatief

We begrijpen dat er momenten zijn waarop je het gevoel hebt dat Cryptshare niet helemaal aan je behoeften voldoet. Daarom willen we je graag kennis laten maken met FileCap, de ultieme oplossing voor veilig bestanden delen en versleuteld e-mailen.

Waarom FileCap de slimme keuze is als Cryptshare alternatief

  1. Gebruiksvriendelijkheid: FileCap biedt een intuïtieve gebruikerservaring, zonder complexe processen. Het is ontworpen met jou in gedachten, waardoor je moeiteloos veilig bestanden kunt delen. Geen onnodige meldingen of pop-ups: simpel en doeltreffend.
  2. Meer functionaliteit: Met FileCap kun je niet alleen bestanden delen, maar ook veilig communiceren via e-mail. Het biedt een alles-in-één oplossing voor jouw beveiligingsbehoeften en je kunt de interface volledig aanpassen aan de identiteit van jouw bedrijf.
  3. Prijsflexibiliteit: FileCap biedt verschillende licentieopties, waaronder user- en domeinlicenties, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij de behoeften van jouw bedrijf en budget, maar altijd met volledige functionaliteit: geen bundels of upgrades, 1 prijs, alle functionaliteit.

Waarom huidige Cryptshare-gebruikers overstappen naar FileCap

Veel Cryptshare-gebruikers hebben de volgende negatieve aspecten van hun ervaring met Cryptshare gemeld:

  1. Complexiteit: Het gebruik van Cryptshare kan soms verwarrend en tijdrovend zijn, vooral voor niet-technische gebruikers.
  2. Matige ondersteuning: Na de overname van Cryptshare door Pointsharp, melden veel klanten dat de ondersteuning bij problemen te wensen overlaat.  
  3. Hoge kosten: Cryptshare kan duur zijn, vooral als je alle benodigde functies wilt gebruiken.

Stap over op FileCap en bespaar

Als je klaar bent om over te stappen naar een beter alternatief, is FileCap de juiste keuze voor jou. Wij begrijpen je behoeften en willen je helpen bij een soepele overgang. Neem nu contact met ons op om een concurrerende offerte te ontvangen en ontdek hoe FileCap jouw bedrijf kan helpen bij veilig bestanden delen en communiceren.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand uit jou grote bestanden of een bericht veilig te sturen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethoden gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de bijpassende kleuren. Ook de e-mails die je met FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

BDO FileCap Portal

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties, business rules om de inhoud van mails en berichten te monitoren en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven

Probeer vrijblijvend en vergelijk

Wacht niet langer, maak vandaag nog de overstap naar FileCap en ervaar het verschil in veiligheid, gebruiksgemak en kostenefficiëntie. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij elke stap van de overstap. Probeer FileCap nu volledig vrijblijvend of vraag eenvoudig een live online demo aan.

Gratis proefperiode
FileCap pijl naar boven gericht

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode