FileCap voor accountants, belastingadviseurs en administratiekantoren

Eenvoudig financiële stukken, jaarrekeningen, salarisinformatie en belastingstukken versturen en ontvangen? Geef klanten een veilige plek voor het aanleveren van de stukken en stuur zelf veilig alle documenten en stukken naar klanten toe via FileCap.

Probeer 30 dagen gratis
Beschikbaar voor

FileCap voor jaarstukken

Als administratiekantoor, belastingadviseur of accountant verwerkt u dagelijks gevoelige financiële gegevens van uw klanten. Het is dan ook van groot belang dat deze gegevens veilig worden overgedragen en opgeslagen. Met de groeiende cyberdreigingen en strengere wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming is het zaak om de juiste maatregelen te nemen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Nederlandse oplossing, dus volgens de AVG

FileCap biedt een veilige oplossing voor bestandsoverdracht die specifiek is ontworpen voor belastingadviseurs, administratiekantoren, en accountants. Het aanleveren van bijvoorbeeld jaarcijfers, belastingaangiftes en financiële rapportages en alle benodigde informatie hieromtrent, kan veilig worden gefaciliteerd vanuit de FileCap-portal. Uw medewerkers kunnen eenvoudig uw klanten een uitnodiging sturen voor het veilig aanleveren van de benodigde informatie. Uw klanten komen daarmee direct op uw FileCap-omgeving, die is opgemaakt in uw huisstijl, en de benodigde bestanden kunnen direct worden geüpload.

FileCap is een Nederlandse software-oplossing die sinds 2012 voor bedrijven beschikbaar is. De oplossing is vergelijkbaar met WeTransfer, maar dan veilig en conform de GDPR / AVG wet- en regelgeving, met controle over uw eigen data en met nog veel meer opties en mogelijkheden zoals add-ins in Outlook en een uitgebreide API.

Veilig

Omdat er meerdere verificatieopties beschikbaar zijn, kunnen uw klanten ook veilig en eenvoudig hun informatie omtrent bijvoorbeeld personeelsadministratie met u delen. Maak gebruik van 2-factor verificatie voor dit soort stukken, bijvoorbeeld door een combinatie van een toegangscode per e-mail en daarna een code via SMS.

Ook kunnen uw medewerkers via de portal of vanuit Outlook en Office365, met behulp van de add-ins, snel en veilig documenten, jaarcijfers, rapporten en financiële informatie versturen naar uw klanten. De klanten ontvangen netjes een e-mail, ook weer in uw huisstijl en met uw logo en kleurstelling, met daarin een knop die verwijst naar uw FileCap-portal. Zodra een klant het bericht heeft gelezen, krijgt u daarvan een bevestiging. Heeft een klant een bestand gedownload, dan ontvangt de verzender een bevestiging. Heeft iemand per ongeluk de verkeerde bestanden naar iemand gestuurd of een verkeerde ontvanger gekozen? Geen probleem, de verzender kan direct het bericht en de bestanden intrekken. Wel zo veilig!

Uw klanten krijgen een vertrouwd gevoel bij het inzetten van FileCap: het is veilig, het past helemaal binnen de huisstijl van uw organisatie en is volledig AVG-proof.

Features

Met FileCap kun je...

E-mails & bestanden veilig versturen

De FileCap add-in maakt het versturen van een beveiligde e-mail of gevoelige bestanden kinderlijk eenvoudig. Kijk hieronder hoe het werkt:

E-mails & bestanden veilig ontvangen

Nodig iemand snel en eenvoudig uit bestanden of een bericht veilig te ontvangen met FileCap. Snel en simpel!

Meerdere verificatiemethodes gebruiken

Kies één van de vier beschikbare verificatiemethoden: wachtwoord, code via e-mail, code via SMS of een bedrijfswachtwoord. Extra gevoelige informatie verzenden? Gebruik eenvoudig een tweede verificatie.

Je eigen huisstijl toepassen

Breng je FileCap portal helemaal in je eigen huisstijl met een grote achtergrond, je bedrijfslogo en natuurlijk de kleuren van je huisstijl. Ook de e-mails die FileCap verstuurt krijgen je huisstijl automatisch mee. Wel zo vertrouwd voor je klanten.

De kans op datalekken verkleinen

Door gebruik te maken van de extra beveiligingsopties en de mogelijkheid om verzonden berichten in te trekken, maak je de kans op datalekken kleiner.

Bekijk alle features
FileCap helpt de volgende bedrijven

FileCap voor administratiekantoren

Allerlei administratiekantoren, belastingadviseurs en accountants maken al gebruik van FileCap. Zelf eens testen met FileCap? Vraag de gratis trial aan.

Proefperiode starten

Probeer 30 dagen gratis uit

Geheel kosteloos
Volledig vrijblijvend
Zonder beperkingen
Start gratis proefperiode